درباره سلام شهید زین الدین

این مجموعه در سال ۱۳۸۵ و با توجه ویژه ی جناب سعد حجاریان موسس فقید محموعه مدارس سلام راه اندازی شد. مدیریت ارشد مجموعه بر عهده ی جناب آقای حسن صفرزاده و مدیر داخلی جناب آقای ابراهیم اصلی هستند.

در طول سالهای فعالیت، این مجموعه رتبه های برتر کنکوری و مدال های رنگارنگ المپیادی زیادی را کسب نموده است که در آرشیو افتخارات مدرسه آمده است.

این مجموعه در دو رشته ریاضی و تجربی و در پایه های دهم و یازدهم و دوازدهم مشغول به فعالیت است و ثبت نام آن مانند سایر مجموعه مدارس سلام تابع مقررات خاص (شرط معدل پایه نهم و نمره ریاضی، شرط انضباط بالای ۱۹ و قبولی در آزمون ورودی مجموعه ، مصاحبه و … ) می باشد.

 

درباره مدیر سلام شهید زین الدین(جناب آقای ابراهیم اصلی)

تحصیلات

  • مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صتعت

سوابق کاری

  • عضو گروه آزمون کانون فرهنگی آموزشی از سال ۱۳۷۸-۱۳۸۱

  • عضو گروه طراحان در مجموعه آزمونیار از سال ۱۳۷۷_۱۳۷۸

  • مدرس فیزیک آموزشگاه الهادی از سال ۱۳۸۰_۱۳۸۴

  • مشاور دبیرستان ندای زینب از سال ۱۳۸۹_۱۳۹۰

  • مشاور دبیرستان سلام شهید زین الدین از سال ۱۳۸۸_۱۳۹۸

  • معاونت آموزشی دبیرستان سلام شهید زین الدین 

     
ابراهیم اصلی مدیر داخلی دبیرستان سلام شهید زین الدین

کادر آموزشی

 

آنچه گذشت

با گذشت ثلث قرن از فرصت تأسیس، بازنگری و ایجاد راهکاری مناسب در عرصه تعلیم و تربیت مدارس (خصوصاً شهر تهران)، در دهه اخیر به ایجاد مدارس سلام همت گمارده‌شد. با حضور علاقمندان، شاگردان و دوستانی که گردهم آمدند تا با بر هم نهادن توانایی‌های خود به گسترش خدمات آموزشی و فرهنگی جوانان مولود پس از انقلاب نمایند. نیازهای تربیت اسلامی منبعث از ژرفای اندیشه امام (ره) و آموزه‌های انقلابی و درک شرایط اقلیمی، جغرافیایی و تاریخی کشور عزیزمان و تجربه تاسیس مدارس نمونه جنوب شهر، سرمایه‌های اصلی ما در این راه به شمار می‌رفت. اکنون در تیر ماه 1391 پس از یک دهه گذشت از تأسیس مدارس سلام، دست آوردهایمان را برمی‌شماریم :

۱ -تأسیس 14 دبیرستان دخترانه و پسرانه در تهران، تبریز و کرج

۲ -تأسیس ۴ واحد راهنمایی دخترانه و پسرانه در تهران

۳ -تأسیس ۴ واحد ابتدایی دخترانه و پسرانه در تهران (تبصره: تمام واحدهای فوق در املاک استیجاری و با حداقل امکانات لازم جهت آموزش مناسب تدارک دیده‌شده‌اند و همه سخت

افزارها بر پایه شهریه مردم و سرمایه گذاری اندک موسسه بوده‌است.)

۴ -تحت پوشش آموزش آوردن سالانه قریب به 4000 دانش‌آموز با استعداد و پرشور و فارغ‌ التحصیلی بیش از 1000 نفر دانشجوی توانمند در عرصه علم و دانشگاه.

۵ -صرفه جویی هزینه عمومی دولت به میزان سالانه هشت میلیارد ریال از زمان حضور این مجموعه و آن هم با کیفیت و رضایتمندی مردمی.
۶ -کارآفرینی نزدیک به 300 نیروی تمام وقت و 400 دبیر پاره وقت.